Skola och förskola

Storfors kommun, belägen i östra Värmland, är hem för cirka 3800 invånare. Vi är stolta över vår närhet till naturen och de möjligheter till aktivt friluftsliv den erbjuder. Tillsammans med ett fint förenings- och kulturliv, högkvalitativ barnomsorg och skolor samt ett mångfacetterat näringsliv är Storfors en plats där människor trivs och växer. Nu har du chansen att vara med och ge våra kommuninvånare en ännu bättre livskvalitet och en trygg vardag.

Beskrivning

Storfors kommun har fått beviljat statsbidrag av Specialpedagogiska skolmyndigheten, SPSM, för anpassade lärmiljöer som del av särskilt stöd. Bidrag har beviljats för 2 tjänster. Under ett år. 

Skolan gör fantastiska insatser för att kunna möta alla elever efter deras förutsättningar och behov. Vi behöver använda alla vägar och miljöer för att möta elever att få en fullgod utbildning. 

 Arbetsuppgifter

Tillsammans med en kollega skapa en lärmiljö för några elever med behov av särskilt stöd. Att med goda relationer kunna möta eleverna och få dem att utvecklas och kunna ta ett steg in i ordinarie skolverksamhet. Ni arbetar efter styrdokument och får stöd av skolans elevhälsoteam och ordinarie personal att planera och genomföra undervisning. Ni har lätt för att skapa goda relationer med elever och vårdnadshavare. Ni kan tillsammans med eleverna planera upp en skoldag som kan se olika ut för olika elever.  

Kvalifikationer

Lärarutbildning med specialpedagogisk kompetens. Speciallärarkompetens. Erfarenhet att arbeta med barn med behov av särskild stöd. 

Personlig lämplighet är av yttersta betydelse. 

Villkor

Anställning under statsbidragets omfattning. 
Heltidstjänst med uppehållslön. 

 

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2023-12-22
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-02-01
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Storfors
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4
Kontakt
  • Annelie Izindre, 0550-65203
Facklig företrädare
  • Linda Jansson, 070-4080636
Publicerat 2023-01-17
Sista ansökningsdag 2023-01-29

Tillbaka till lediga jobb