Sociala tjänster, Kommunal hälso- och sjukvård

Storfors kommun, belägen i östra Värmland, är hem för cirka 3800 invånare. Vi är stolta över vår närhet till naturen och de möjligheter till aktivt friluftsliv den erbjuder. Tillsammans med ett fint förenings- och kulturliv, högkvalitativ barnomsorg och skolor samt ett mångfacetterat näringsliv är Storfors en plats där människor trivs och växer. Nu har du chansen att vara med och ge våra kommuninvånare en ännu bättre livskvalitet och en trygg vardag.

Beskrivning

Vi söker nu en fysioterapeut/sjukgymnast som kommer att ingå i en härlig och engagerad arbetsgrupp. Förutom fysioterapeut jobbar också arbetsterapeuter och hjälpmedelstekniker på Rehabenheten.

Vårt förhållningssätt är att vi alla hjälps åt när så krävs, att vi är öppna för nya idéer, att flexibilitet är en del av vår vardag och att vi tar hand om varandra för att skapa en trevlig arbetsplats.

Arbetsuppgifter

Som fysioterapeut/sjukgymnast i Storfors kommun arbetar vi för att våra patienter ska få det stöd och insatser de behöver. Ditt uppdrag blir att ha ansvar för patienter i eget och särskilt boende gällande bedömning, förskrivning av hjälpmedel, träning i rehabiliteringssyfte. I arbetet ingår även administrativa uppgifter samt att ha ansvar för att handleda omvårdnadspersonal. Arbetet är förlagt under dagtid.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast och har B-körkort för manuell växellåda. Som person har du förmågan att samarbeta och att anpassa dig till olika situationer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och personliga egenskaper som vi efterfrågar är kvalitetsmedveten, strukturerad och engagemang. Du är en person som vill vara med och fortsätta utveckla vår verksamhet varefter behov uppstår. Du behärskar det svenska språket så att du kan kommunicera med kund, anhöriga och övrig personal, samt kunna dokumentera det som verksamheten kräver.

Övrigt

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: 80-100 %

Tillträde 2024-10-01.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och ha en god kommunikation med dig som söker jobb hos oss, ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Din ansökan ska vara oss till handa senast 2024-08-01.
Intervjuer och urval kommer att ske löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Har du frågor kring tjänsten går det bra att kontakta enhetschef Katarina Persson tel: 0550-652 52. Hon finns tillgänglig från och med v. 29.

Varmt välkommen med din ansökan!

Erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde 2024-10-01
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80-100%
Ort Storfors
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/35
Kontakt
  • Katarina Persson, Enhetschef, 0550-65252
Publicerat 2024-07-01
Sista ansökningsdag 2024-08-01
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb