Vård & omsorg, Hemsjukvård

Storfors kommun, belägen i östra Värmland, är hem för cirka 3800 invånare. Vi är stolta över vår närhet till naturen och de möjligheter till aktivt friluftsliv den erbjuder. Tillsammans med ett fint förenings- och kulturliv, högkvalitativ barnomsorg och skolor samt ett mångfacetterat näringsliv är Storfors en plats där människor trivs och växer. Nu har du chansen att vara med och ge våra kommuninvånare en ännu bättre livskvalitet och en trygg vardag.

Beskrivning

Vi söker nu en arbetsterapeut under sommaren som kommer att ingå i en härlig och engagerad arbetsgrupp. Rehabenheten består av arbetsterapeuter och hjälpmedelstekniker.

Vårt förhållningssätt är att vi alla hjälps åt när så krävs, att vi är öppna för nya idéer, att flexibilitet är en del av vår vardag och att vi tar hand om varandra för att skapa en trevlig arbetsplats.

Arbetsuppgifter

Rollen som arbetsterapeut innebär att du kommer jobba i team med andra professioner för att tillsammans ansvara för insatser kring patienten. I dina arbetsuppgifter ingår att ha god kunskap inom hjälpmedelsområdet och att utreda och bedöma behov av arbetsterapeutiska insatser inom boendet. I din yrkesroll ingår förskrivning och utprovning av hjälpmedel, samt att genomföra ADL-bedömningar. Att handleda och utbilda omvårdnadspersonal i allmänna dagliga aktiviteter är en viktig del i arbetet. Som legitimerad yrkesutövare följer även ett ansvar för journalföring för de insatser som planeras, genomförs och utvärderas.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut och har arbetat en tid inom din profession. Du är van och känner dig trygg i mötet med patienter och anhöriga samt har ett förtroendeingivande och professionellt förhållningssätt. Du behärskar det svenska språket så att du kan kommunicera med kund, anhöriga och övrig personal, samt kunna dokumentera det som verksamheten kräver. För tjänsten krävs att du har körkort B för manuellväxlad bil.

Du tycker om att arbeta i team, är flexibel och ser lösningar istället för problem. Arbetet kräver att du har lätt för att bemöta människor, har gott humör samt har mycket god samarbetsförmåga. 

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och ha en god kommunikation med dig som söker jobb hos oss, ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Intervjuer och tillsättning av tjänsten sker löpande. Tillträde enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 4-12 veckor
Ort Storfors
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/14
Kontakt
  • Enhetschef, 0550-65252
Facklig företrädare
  • Anna-Karin Andersson/Sveriges Arbetsterapeuter, 0550-65270
Publicerat 2024-02-23
Sista ansökningsdag 2024-05-12
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb