Vård & omsorg, Hemsjukvård

Storfors kommun, belägen i östra Värmland, är hem för cirka 3800 invånare. Vi är stolta över vår närhet till naturen och de möjligheter till aktivt friluftsliv den erbjuder. Tillsammans med ett fint förenings- och kulturliv, högkvalitativ barnomsorg och skolor samt ett mångfacetterat näringsliv är Storfors en plats där människor trivs och växer. Nu har du chansen att vara med och ge våra kommuninvånare en ännu bättre livskvalitet och en trygg vardag.

Beskrivning

Som hjälpmedelstekniker i Storfors kommun tillhör du en grupp bestående av en hjälpmedelstekniker, två arbetsterapeuter och en fysioterapeut. Det finns en stor ambition och mycket engagemang i gruppen, och tillsammans skapar vi ett gott klimat på arbetsplatsen. Vi har ett arbetssätt som innebär ett nära samarbete och att vi lär av varandras erfarenheter och kompetenser.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med reparation, rekonditionering, service och underhåll av hjälpmedel och uthyrning av hjälpmedel till personer över 18 år. Vi tillhandhåller både enkla lösningar och avancerad teknik för att uppfylla brukarens behov. Du kommer att arbeta både självständigt och i team. Att arbeta med interna kvalitets- och utvecklingsfrågor är en självklar del av vardagen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har god teknisk kompetens och intresse för service. En teknisk utbildning med inriktning mot elektronik och mekanik är önskvärd och kommer betraktas som meriterande. Du har god erfarenhet av dator. Du behärskar det svenska språket så att du kan kommunicera med kund, anhöriga och övrig personal, samt kunna dokumentera det som verksamheten kräver. För tjänsten krävs att du har körkort B för manuellväxlad bil.

Som person behöver du vara noggrann, kvalitetsmedveten, ansvarstagande, självständig och serviceinriktad. Du är flexibel och har en god samarbetsförmåga. Du behöver vara stresstålig och snabbt kunna ställa om dig till nya förutsättningar men ändå ha fokus på dina arbetsuppgifter.

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och ha en god kommunikation med dig som söker jobb hos oss, ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Intervjuer och tillsättning av tjänsten sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 4-6 veckor
Ort Storfors
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/15
Kontakt
  • Enhetschef, 0550-65252
Facklig företrädare
  • Anna-Karin Andersson/Sveriges arbetsterapeuter, 0550-65270
Publicerat 2024-02-23
Sista ansökningsdag 2024-05-12
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb