Vård & omsorg

Storfors kommun, belägen i östra Värmland, är hem för cirka 3800 invånare. Vi är stolta över vår närhet till naturen och de möjligheter till aktivt friluftsliv den erbjuder. Tillsammans med ett fint förenings- och kulturliv, högkvalitativ barnomsorg och skolor samt ett mångfacetterat näringsliv är Storfors en plats där människor trivs och växer. Nu har du chansen att vara med och ge våra kommuninvånare en ännu bättre livskvalitet och en trygg vardag.

Beskrivning

Är du intresserad av att jobba inom vård och stöd i Storfors kommun? Under sommaren söker vi personer som är intresserade av att arbeta på timmar, under hela eller delar av sommaren inom hemtjänst, särskilt boende och funktionsstöd. Vi erbjuder ett omväxlande jobb där du hjälper människor med deras dagliga omvårdnad.

Storfors kommun är en rökfri arbetsplats.

Arbetsuppgifter

Som personal inom hemtjänsten och särskilt boende har du arbetsuppgifter så som stöttning i vardagen med social samvaro och aktiviteter, hjälp med personlig hygien, städ/tvätt, dokumentering, medicin hantering och delegerade uppgifter från sjuksköterska.

Som personal inom funktionsstöd hjälper du enskild med personlig hygien samt hemmets skötsel inklusive gräsklippning, där detta förekommer.
Dagen struktureras tillsammans med den enskilde som motiveras i att bli delaktig i sitt eget liv och hemmets skötsel. Arbetsuppgifterna innehåller även uppgifter med sjukvårdsinsatser vilka kan vara delegerade av sjuksköterskan.

Dokumentation är ett krav i arbetet och görs digitalt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är undersköterska alternativt har erfarenhet från omvårdnadsarbete eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer meriterande.

För tjänster inom hemtjänst och funktionsstöd krävs att man har B-körkort och tillgång till egen bil för att kunna ta sig till/från arbetsplatsen, vilken kan ligga på landsbygden. Du ska även ha grundläggande datakunskaper. Du ska ha fyllt 18 år och behärska det svenska språket på ett sätt att du kan kommunicera med kunder och kollegor samt kunna dokumentera det som verksamheten kräver.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

För att passa för arbetet ser vi att du är social, lyhörd, kan jobba självständigt och i grupp. Du ska ha kundens behov i centrum och ha ett professionellt bemötande mot kunder, anhöriga och kollegor.

Övrigt

Det kommer att finnas möjlighet att jobba hela sommaren eller del av sommaren. Arbetet är förlagt till dag/kväll/natt, samt helgtjänstgöring.

Intervjuer och tillsättning av tjänster sker löpande.

Till intervjun tar Du med legitimation, uppgifter på referenser samt vid behov arbetstillstånd.

Anställningsvillkor
Anställningsform: Timanställning 
Omfattning: Timavlönad
Tillträde enligt överenskommelse med arbetsgivaren. Varaktighet vecka 25-32

Varmt välkommen med din ansökan!

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 20
Sysselsättningsgrad 0-100%
Ort Storfors
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2
Kontakt
  • Jessika Andersson, chefsstöd hemtjänst, Säbo, 0550-65255
  • Anette Bergström, Bemanningsenheten , 0550-65276
Facklig företrädare
  • Kommunal, 0550-65240
Publicerat 2024-01-22
Sista ansökningsdag 2024-05-31
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb